Nadležni smrad iz odtoka smo odpravili

Pa če je kaj bolj nadležno, kot da vstopiš stanovanje in zavohaš smrad iz odtoka, čeprav več da je doma vse čisto in pospravljeno. Jaz sem potrebovala kar nekaj časa, da sem ugotovila iz kje to izvira. V začetku sem bila prepričana, da imata otroka v sobi kakšno gnilo hrano kje za posteljo in sem jim celo velela premakniti vso pohištvo in narediti generalko sobe. Pa ni zalegla, smrad je vztrajal in tako sem ob prihodu domov začela hoditi po hiši kot kuža in vohala vsak vogal. 

Nadležni smrad iz odtoka smo odpravili

Slavnostno sem ugotovila, da smrad iz odtoka prihaja iz odtoka v kopalnici. Še nekaj ostalih članov družine sem prosila, če porinejo svoj nos tja in vsi so potrdili mojo ugotovitev. 

 

Torej kaj pa narediti sedaj, da odpravim smrad iz odtoka preden dobimo kakšne obiske? 

Odšla sem do bližje trgovine z tehniko in povedala, da imam doma smrad iz odtoka in prijazna prodajalka mi je priporočala neko tekočino katero samo zlijem v odtok in stvar bo rešena. Da so je na ob straneh cevi nabrala umazanija in to naj odgnalo smrad iz odtoka, ker naj bi očistilo to nesnago. Moram reči, da sem za nekaj sekund oklevala, ker ta tekočina ni bila ravno poceni in poleg tega se vedno v meni prižge zelena zavest, kaj pa je v tej tekočini, bomo mi potem to vohali, bodo v zraku kemikalije. 

Ampak sem kupila, zlila v odtok, počakala in naslednji dan ugotovila, da še vedno čisto enako diši. Tokrat sem se odločila za drugo pot. Poklicala sem podjetje, ki obljublja odpravo težav kot je smrad iz odtoka in prišli so zelo prijazni fantje, ki so kaj hitro ugotovili v čem je težava. Trajalo ni niti pol ure, da so zadevo uredili, za sabo počistili in izstavili račun, ki je bil čisto primeren rešitvi. Od tega dne naprej je smrad iz odtoka naša preteklost in kadarkoli se zgodi kaj podobnega vem koga poklicati.