Keramika Ljubljana je imela ogromno izbiro ploščic

Doma je bilo po kar nekaj letih opraviti renovacije kopalnice. To pa zato, ker so bile predvsem ploščice, že zelo razpokane. To pa zato, kar, ko smo nazadnje renovirali kopalnico in morali par stvari popravljati, nam je iz rok padlo kakšno orodje, kar pa nam je deloma poškodovalo ploščice. Tako pa smo se sedaj odločili, da je že čas, da to malo popravimo. Tako pa smo začeli v Ljubljani iskati kakšno poslovalnico s keramiko, kjer pa nam je v oči padla keramika Ljubljana.

Zato pa smo začeli meriti kopalnico, da bi videli kako veliko keramičnih ploščic bo potrebnih za celotno menjavo talnih ploščic. Poleg tega pa smo se nato še odločili, da bi želeli nekoliko spremeniti izgled naše kopalnice, ter bomo zato še zamenjali stenske ploščice kopalnice. Po vseh meritvah, pa je bila naša naslednja postaja keramika Ljubljana.

Keramika Ljubljana je imela ogromno izbiro ploščic

Tako pa smo prišli tja, kjer pa smo si najprej lahko ogledali vso keramiko oziroma, vse keramične ploščice, ki so jih imeli. Izbira in zaloga pa je bila res ogromna, tako da smo si lahko vzeli kar nekaj časa, da smo šli skozi vse različne keramične ploščice. Ker pa smo želeli z novimi ploščicami ustvariti nekoliko drugačen izgled kopalnice, smo se odločili, da bomo pogledali, če ima keramika Ljubljana, kakšne večje sive ploščice. S tem bi dosegli nekoliko bolj moderen izgled, kar pa bi se zelo lepo prilegalo v kopalnico.

Seveda pa so imeli tudi to na voljo, tako da smo si te malo bolj ogledali. Na koncu pa smo za talne ploščice vzeli nekoliko temnejše ploščice, za stenske pa svetlo sive obarvane.

Nakup v keramika Ljubljana je bil tako zelo uspešen, ter smo zelo veseli, da smo jih našli, saj smo tam imeli tako veliko izbiro, da se je bilo že skoraj da težko odločiti, katere bi vzeli, ter bi bile najboljše za našo kopalnico.